× بستن تبلیغات

























iranhfc

تجهیزات فست فود و راه اندازي فست فود

 مواد 

حتمی خورش هویج تبریزی 
گوشت 
مغز ران گوساله 750 گرم پیاز 
سرخ گردیده 2 تا 3 قاشق خوراک خوری هویج 
1 کیلو گرم آلوی 
خشک 250 گرم زعفران 
ساییده 1 تا 2 قاشق طعام خوری شکر 
1 تا 2 قاشق خوراک خوری روغن 
150 گرم نمک 
به قدر کافیخورش هویج 
 
 
خورش 
هویج 
 
 
طریق تهیه خورش هویج تبریزی 
گوشت یا مرغ را با پیاز خوب سرخ می کنیم تا رنگ گوشت یه خرده تیره شود، بعد از آن می گذاریم با 2 تا 3 استکان آب بپزد . 
هویج را شسته، پوست آن را می گیریم . در یک تابه کمی روغن می ریزیم . هویج ها را کاغذ کاغذ و خلال می کنیم و در روغن سرخ می کنیم، پس از این‌که هویج سرخ شد، آن را کنار می گذاریم . 
آلو را می شوییم . هویج سرخ گردیده و آلو را در قابلمه گوشت می ریزیم و می گذاریم هویج و آلو با آب گوشت یا مرغ بپزند . 
زعفران را در آب جوش حل می کنیم و با پاره ای نمک و شکر داخل خورش می ریزیم . اذن می دهیم خورش کاملاً به روغن بیفتد . 
در صورتی که بخواهیم خورش ترش شود از مقداری آبلیمو به کار گیری می کنیم . 
 
خورش 
هویج تبریزی 
نکات 
تکمیلی در قضیه خورش هویج خورش 
هویج جزء انواع خورش هست مقطع 
فراهم سازی مواد اول و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و بازه پخت و توقع آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه می باشد . 
خورش هویج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
همینطور میتوان در ماه رمضان به تیتر سحری - میل کرد . 
توجه فرمائید میزان مواد اول و فرمان تنظیم برای 6 نفر مطلوب می باشد . 
نوشته شده در دوشنبه 14 آبان 1397ساعت 9:14 توسط alipour|


آخرين مطالب
» <-PostTitle->

Design By : بست بلاگ