× بستن تبلیغات

























iranhfc

تجهیزات فست فود و راه اندازي فست فود

 پودر سوخاری یا این که پودر سوخاری از کم آب یا این که برشته کردن گونه های نان‌های حجیم به دست می‌آید . فرآیند تهیه پودر سوخاری مضاعف بی آلایش می باشد و در واقع از سه مرحله خشک کردن، آسیاب کردن و بسته بندی تشکیل میگردد . به همین ادله شما به راحتی می‌توانید در خانه این متاع را تهیه و تنظیم فرمایید و برای اشکال غذاهای سوخاری، کتلت، ناگت، ماهی و … از آرد سوخاری خانگی خودتان به کارگیری نمائید . 

 
 
 
آرد 
سوخاری , پودر سوخاری 
دو 
روش تهیه پودر سوخاری یا این که آرد سوخاری غذاهای سوخاری شده نظیر مرغ یا میگو یا ماهی با این پودر سوخاری به مراتب خوشمزه تر میباشند . کافیه امتحان نمائید . 
 
آرد سوخاری ای که من در خانه تهیه و تنظیم می کنم بافتش تشکیل شده از ذرات ریز و درشت نون تست شده که سبب میشه نهایتا “غذاهای سوخاری شده” کرانچی تر باشند . 
 
 
 
مواد 
حتمی برای تهیه پودر سوخاری نان 
تست یا هر نان حجیمی دیگه ای مانند نان های فانتزی 
اشکال 
چاشنی های اضطراری برای غذای زمینه نظرتون 
آرد 
سوخاری , پودر سوخاری 
دستور 
تهیه و تنظیم پودر سوخاری (روش اول) من معمولا از نانهایی که یکسری روزی توی فریزر موندن و دیگه خوردنشون صفایی نداره استعمال می کنم . 
 
میتونید از هر دسته نان حجیم به کارگیری فرمائید (با نانهای دیگه نیز میشه ولی تا این حد سبک نخواهد بود و این سود رو در غایت نخواهد داشت) . 
 
نان ها رو اینجانب به تیکه های نه چندان کوچکی تقسیم می کنم . 
 
در شرای از نان همبری یا باگت استفاده می کنید بهتر اینه که داخلش رو خالی کرده و سپس تیکه شون کرده و تمامی رو توی سینی بیداد میکرد قرار بدید . 
 
بی داد می کرد رو روی 160 مرتبه سانتیگراد تهیه و تنظیم می‌کنیم . سینی رو توی فر قرار میدیم تا نونها آزمایش بشن . 
 
زمان مدت پخت حدود 15 تا 20 دقیقه بسته به سایز نانها متغیره (توصیه می‌کنم با وضعیت بی دادمیکرد خودتون بازه پخت رو تهیه کنید) . 
 
نانها نباید تغییر تحول رنگ تن . همینکه تست بشن و هنگامی بهش دست می زنی تماما محکم باشند کفایت میکنه . 
 
درحال حاضر اندک قلیل نانها رو خورد کرده و توی غذاساز یا بلندر میریزیم . یکسری تا پالس می زنیم تا اینکه نونها خورد بشن . 
 
خوبتر اینه که با “پالس” میزان ریزی یا درشتی آؤد سوخاری رو پایین در دست گرفتن داشته باشید . 
چون در صورتیکه بی توجهی کردید و پودر شد دیگه راه بازگشتی وجود نداره! 
آرد سوخاری که دونه بندی درشتی داره را برای سوخاری های خاص که مایلم کاور کرانچی تری داشته باشند نگه میدارم . 
 
 
 
یادگرفتن 
تصویری تهیه پودر سوخاری ریز (روش دوم) آرد 
سوخاری خانگی , پودر سوخاری 
 
 
آرد 
سوخاری خانگی , پودر سوخاری 
 
 
آرد 
سوخاری خانگی , پودر سوخاری 
 
 
آرد 
سوخاری خانگی , پودر سوخاری 
 
 
راه و روش 
های پودر کردن نان برای 
پودر کردن نان‌های تست گردیده از یک عدد از طرق ذیل که مطلوب‌تان است استفاده کنید: 
پودر 
کردن با دستگاه: مناسب برای مرحله اول سوخاری کردن مواد غذایی 
ریز 
و درشت با دست: برای سطح آخری تهیه و تنظیم غذاهای کرانچی 
 
 
نگهداری 
پودر سوخاری پودر سوخاری را توی زیپ لاک یا ظرفهایی که درشون به نیکی کیپ میشه در یخچال محافظت می کنیم . 
 
 
مزه 
دار کردن پودر سوخاری آرد سوخاری رو میشه طعمدار کرد . با گونه های چاشنی ها و سبزیجات کم آب . 
 
من شخصا ترجیح میدم که همون موقع طبخ و در هنگام تنظیم خوراک آرد سوخاری رو طعمدار کنم و معمولا آرد سوخاری رو به رخ معمولی محافظت میکنم . 
 
 
 
نکات 
: برای تنظیم پودر سوخاری از نان‌های معمولی هم می‌توانید به کار گیری نمایید اما آردی که با به کارگیری از نان‌های حجمی تهیه و تنظیم می‌شود، مزه بهتری دارد . 
 
بهترین پودر سوخاری پودری میباشد که از کناره‌های نان تست تهیه می شود . 
 
شما می توانید از نان آزمایش بیات گردیده بدون نقص نیز استعمال فرمائید ولی قسمت‌های کناری نان، پودر خوشمزه‌تری به شما می‌دهد . 
 
آرد سوخاری خانگی به هر روشی که تنظیم شده باشد، باید آن را باطن ظرف دربسته ریخته و در سردخانه محافظت فرمائید . 
 
در اکثر موارد، تشخیص خرابی آرد سوخاری به وسیله افراد معمولی قابلیت پذیر نمی‌باشد البته در صورتیکه بخواهیم مشخصه‌ای برای این موضوع در نظر بگیریم، داشتن بوی خاصی که اصطلاحا به بوی “نا” موسوم می باشد به معنای فاسد شدن پودر سوخاری میباشد . درصورتی که آرد سوخاری بوی کهنگی و نا بدهد، خوب تر میباشد به کارگیری نشود . 
 
توصیه ما به شما این است که پودر سوخاری را به فیس بی آلایش و فارغ از طعم مراقبت کنید، چراکه ممکن است باطن هر غذایی، مخلوط متفاوتی به عمل برود . 
 
در شرای میخواهید از ادویه در آرد سوخاری استعمال کنید، همت نمایید از ادویه‌جاتی که تازه سابیده شده‌اند به کار گیری فرمائید که رایحه قوی‌تر و بهتری دارند . 
 
نوشته شده در شنبه 12 آبان 1397ساعت 9:24 توسط alipour|


آخرين مطالب
» <-PostTitle->

Design By : بست بلاگ