× بستن تبلیغات

























iranhfc

تجهیزات فست فود و راه اندازي فست فود

 کنجد یک عدد از قدیمی ترین دانه های روغنی می‌باشد که توسط بشر شناخته گردیده و برای غذا و به تیتر دارو مصرف داشته می‌باشد . کاشت کنجد در بین النهرین در دره دجله و فرات به ۱۶۰۰ سال گذشته از به دنیا آمدن بر می گردد . 

 
نام مصری کنجد Sesemt در لیست ۲۰ متر طول گیاهان دارویی Ebers papyrus مصر در ۱۵۵۰ سال گذشته از میلاد تصویب می باشد . 
حفاری های اخیر باستان شناسی در ترکیه نشان می دهد که دربین سال های ۹۰۰ تا ۷۰۰ گذشته از به دنیاآمدن در امپراتوری Urartu که در اکنون حاضر Armenia می باشد بذر کنجد کاشته می شده و کنجد تولید می گردیده و از ان ورغن کنجد استخراج و برای مصرف مردمان عرضه می گردیده می‌باشد . 
در روایت علی پدر و چهل سارق در کتاب هزار و یکشب امده است در موقعی که دزدان برای باز کردن قفل عجیبی احتیاج به یک راز یگانه برای باز شدن قفل داشتند نام ( کنجد باز کننده ) تعیین دشه و با ذکر این راز درب باز شده میباشد و این نشان می دهد این رمز با اسم کنجد در روایت انتخاب گردیده میباشد . زیرا تفکر می کردند که تمام خوا‌نندگان داستان بانام کنجد اشنایی دارند و به علاوه چون کنجد به محض رسید ن از غلاف میوه که به طور ناگهانی گشوده میشود به بیرون پرتاب می شود لذا این اسم را برای باز شدن ناگهانی درب تعیین کردند . 
در درحال حاضر حاضر ساخت کنجد در تمام دنیا درحدود ۲ میلیون بدن در سال می باشد که قسمت عمده ان برای روغن کنجد مصرف می شود . چین مطرح ترین ساخت کننده ان است پس از ان به ترتیب هندوستان ، حبشه ، نیکاراگوئه ، سودان ، مکزیک و گواتمالا و عاقبت امریکای شمالی می باشد . 
در کشور ایران نیز اندازه محدودی کاشته می شود که دانه ان بیش از ۹۰ درصد برای به دست آوردن روغن و تهیه ارده برای ساختن حلوا ارده و اندازه محدودی نیز به شکل دانه مصرف می شود . که زمستان مصرف می‌گردد وبسیار موءثر و لبریز از انرژی میباشد . 
در اروپا و امریکای شمالی روغن کنجد بمقدار متعددی برای تولید Margarine و بقیه روغنهای خوراکی با کیفیت بالا مصرف می گردد . کسانی که معتقد به مصرف روغن با کلسترول خیلی کم می‌باشند و رژیم کاهش کلسترول دارا‌هستند و روغن کنجد مصرف می نمایند و همین دستور موجب گردیده است که تقاضای متعددی در جهان برای مصرف روغن کنجد باشد ، چون روغن کنجد یک عدد از منابع بی نیاز چربی های اشباع نشده که از این لحاظ مسئله توجه در رژیم غذایی هست ، می باشد . 
در هندوستان معمول است که از روغن کنجد ، به عنوان مقوی و ملین و مسهل در مرحله وسیعی به کار گیری می شود . 
 
خواص 
روغن کنجد,فواید ارده در فرانسه از روغنن کنجد در ساختن عطرها ، صابونهای و اثاثیه ارایش به کار گیری می شود . 
خواص حیاتی اشکال شیره و ارده، انرژی‌زا بودن آنهاست و برای فصل فصل زمستان که تن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خویش احتیاج دارد، بهترین خوراک محسوب می‌شوند . 
ولی حواس‌تان باشد که هر دوی این مواد به غیر از انرژی‌زا بودن، درصد بالایی کالری نیز دارند و در حالتی که شما فرد کم‌تحرکی هستید که روزمره بیش از ۲۰دقیقه پیاده‌روی منظم ندارید یا این که ورزش نمی‌کنید، بدانید که با تناول کردن این دو ماده مغذی، مطلقا چاقی و عارضه ها آن انتظارتان را می‌کشد . 
** ارده و شیره هر دو گرمی میباشند و آب روی حریق برای خلاص شدن از رطوبت سردی‌خوردن . 
** قند حلواارده و حلواشکری و شیره برای افراد دیابتی زیان آور است؛ گرچه شیره رطب به برهان داشتن مواد قندی کم‌ضرر (گلوکز و ساکاروز)، برای بیماران دیابتی زیان کمتری دارد البته میل کردن آن را به آن ها سفارش نمی‌کنیم . 
به تازگی دو کارخانه به ساخت حلواارده برای بیماران دیابتی پرداخته‌اند که در آن از قند تصنعی و بی‌ضرر استفاده گردیده میباشد . 
** آن کلسترول را کاهش می دهد . 
** از کنجد در درمان اختلالات کبد و کلیه استعمال می‌گردد و برای معالجه استخوان درد و درد مفاصل نیز اثر گذار می باشد . 
** به عامل تحرک بالای کودکان، مصرف حلوا ارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی حتمی به آنها، باعث تقویت حافظه‌شان نیز میشود . 
** شیره انگور هم درست مثل خود انگور اندازه قابل توجهی ویتامین «آ»، «ب»و «ث» دارد و در ضمن ضدنفخ هم می‌باشد . 
** همینطور شیره انگور در بدن باعث دفع اوره و یه خرده از اسیدهای غیرمفید تن می شود و کارشناسان تغذیه آن را پاک‌کننده بقایای غذاها در روده و معده می‌دانند . البته شیره انگور محرک اعمال کبدی هم است و به خون‌سازی هم امداد می نماید . 
** شیره انگور و خرما، هر دو تسکین‌دهنده دردهای رماتیسم و امراض شریانی و وریدی میباشند . 
** در ترکیب غذایی خرما، فسفر و آهن وجود دارااست که مصرف شیره خرما در وعده ناشتایی سبب ساز فعال شدن سلول‌های عصبی و در ضمن مانع ساخت کم‌خونی در اشخاص میشود . 
** شیره و ارده هر دو طبیعت گرم دارا‌هستند و مصرف آن برای گرم‌مزاج‌ها موجب غلیظ شدن صفرایشان می‌شود و نتیجه آن، جوش زدن در چهره و بدن‌شان هست که راه درمانش نیز تناول کردن میوه‌های نو با طبیعت سرد میباشد . 
 
خواص 
ارده از لحاظ طب قدیم : در کتب طب سنتی با نام رهشی امده میباشد و ان عبارت است از کنجد پوست گرفته بریان که نرم ساییده شده باشد و به رخ مایع در اید و روغن ان را نگرفته باشند . از نظر طبیعت طبق لحاظ حکمای طب سنتی گرم وتز است . و از مظر خواص معتقدند که برای تقویت نیروی جنسی و تقویت بدن موءثر هست . در صورتی‌که به طور غلیظ خورده شود دیر هضم و ثقیل می باشد و اشتها را از فی مابین می برد برای رفع این دلایل آن را باید با عسل و سرکه مخلوط کرد و خورد . 
* ارده قابل انعطاف کننده ی سفتی ها و ورم ها ی سفت داخلی می باشد و دمل ها زرا هم نرم می نماید و مسکن درد ان می باشد نیز چنین ضماد و مالیدن ان نیز همین خاصیت را دارد . 
* در بخشها خاور بدور از حیث خواص دانه ی کنجد متفق القول اید که مغذی و نرم کننده هست . برای نرم کردن سینه موءثر می‌باشد و ملین و مسهل هست . 
* مدر قاعده آور هست . 
دانه های سیاه کنجد از حیث خاصیت ترجیح داده می شود . 
* این دانه ها به تیتر پاد زهر مسئله اعتنا هست و به علاوه برای معالجه ی بی حسی ، کرختی ، فلج ، یبوست و کاهش فشار خون بالا تجویز می شود . 
* نیز چنین برای رفع بیماری ها ی رحم توصیه می شود . 
* مدر قاعده اور میباشد . دانه های سیاه کنجد از لحاظ خاصیت ترجیح داده می شود . 
* همینطور برایرفع بیماری های رحم سفارش می شو . روغن دانه های کنجد جانشین برتری برای روغن زیتون میباشد و به تیتر ظرف برای تهیه پمادها ، ماده مفیدی است و برای این عمل باید راز را با آن مالش داد . 
* برگهای کنجد لعاب زا می باشد و قابل انعطاف کننده و محلل می باشد دم کرده ن برای ردشد مو راز نافع هست دم کرده گیاه بدون نقص مدر است . 
نوشته شده در پنجشنبه 10 آبان 1397ساعت 9:30 توسط alipour|


آخرين مطالب
» <-PostTitle->

Design By : بست بلاگ